nie moge sie zgodzic z kolega kiełbaski były wypasione a w szczegulnosci te duze szacun dla smoga ktory pochłonoł 3 duze i bog jeden wie ile małych :diabelski_usmiech
pogoda troszke nie dopisała pod koniec i zrobiło sie zimno wiec do konca nie wytrzymalismy, ale wrazenia z imprezki jak najbardziej na + :diabelski_usmiech
witam wszystkich
dzisiaj rano podczas jaszdy do pracy napotkał mnie pierwszy taki problem ze po odpaleniu autka zaczela mrugać kontrolka od swiec...
Z tego co narazie wyczytalem do moze byc winne czyjnik stopu przy pedale,przekaznik(bodajze 109) żarówki stopu-również listwa na tylnej szybie...ale po sprawdzeniu tego wszystkiego,wszystko działa i jest sprawne.
Więc co jeszcze może być nie tak??
spotkał sie ktoś z takim problemem??
Mi po ciężkim odpaleniu rano również migała ta kontrolka, po wykasowaniu błędu związanym z napięciem, problem migania znikł. Najlepiej podłącz pod VAGa.
W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
uti, poczytaj to...bo oprócz hamulców czyba jeszcze coś z tego może powodować problem migania tych świec, mi też kiedyś oprócz "silnika" równocześnie migały świece po odpaleniu, później gasły lub nie. może to czujka temperatury.
Migające świece to dużo tłumaczenia bo i dużo przyczyn pod tym siedzi. Bez vaga się nie obejdzie (będzie prościej zidentyfikować problem) tak po omacku dużo grzebania i często marne efekty. Ale skoro mamy pomóc to najczęściej pstryczek nad pedałem hamulca (wyjąć, rozebrać, przeczyścić, złożyć, włożyć na swoje miejsce jak działa kupić nowy - ten długo nie pociągnie ) Pzdr
Komentarz